foto

Finn Poncin

  • nar. 14.9.1959 (60 let)
    Breda, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Srdce Hadiah Trompové
2014 Helium
2012 Urfeld (TV film)
2011 De Sterkste man van Nederland
2010 Schemer
Tajný dopis
2009 Maite was hier (TV film)
Taartman (TV film)
2007 Dennis P.
2005 Johan
2001 First Child on the Moon
1996 Laagland
Lieve Aisja (TV film)

TV seriály

2017 B.A.B.S. (TV seriál)
Zenith (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2010 Vrijland (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
HotNews.nl (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
2002 Ik ben Willem (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
TV7 (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1998 Hertenkamp (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky