foto

Robert Neary

  • nar. 8.3.1965 (55 let)
    Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Den nezávislosti: Nový útok
2015 16 and Missing
2014 A Christmas Mystery (TV film)
Last Curtain Call
Ve spárech minulosti (TV film)
2012 Supertornádo (TV film)
2011 Obviněná (TV film)
Your Love Never Fails
2009 Květinářka (TV film)
Ničivá bouře (TV film)
1991 For Hire
1988 Mučivá láska
1987 Školák vlkodlak 2

TV seriály

2019 Jak prosté (TV seriál)
Poslední společná poklona (S07E13)
Notorická lhářka (S07E08)
2018 Útěk z vězení v Dannemoře (TV seriál)
Part 5 (E05)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Totální soul (S02E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Blízko domova (S05E08)
2015 The Fosters (TV seriál)
The Silence She Keeps (S02E17)
If You Only Knew (S02E16)
Light of Day (S02E15)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Promise (S06E13)
Collateral (S06E12)
Fugitive Number One (S06E11)
Chirurgové (TV seriál)
Můj domov jsi ty (S11E24)
Bublina (S11E23)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Target Rich (S11E07)
The Job (S11E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Laborka (S13E05)
2014 Nouzové přistání (TV seriál)
Cold in Cleveland: The Christmas Episode (S06E07)
2013 Revoluce (TV seriál)
Nejdelší den (S01E17)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Třídní boj (S02E20)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Sbohem, táto (S02E09)
Kriminálka New York (TV seriál)
Do or Die (S07E17)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Lepší andělé (E14)
Zpětný ráz (E13)
Zákon gangu (TV seriál)
Za velkou louží (S03E08)
Closer (TV seriál)
Hledá se chůva (S06E02)
Tráva (TV seriál)
Teoreticky láska není mrtvá (S06E13)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Třicet šest hodin (S05E08)
2007 Za rozbřesku (TV seriál)
What If They're Connected? (E09)
Médium (TV seriál)
No One to Watch Over Me (S03E19)
2003 All of Us (TV seriál)
2000 JAG (TV seriál)
Zóna seskoku (S05E20)
1999 Roswell (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Krok za krokem (TV seriál)
Strach z volného pádu (S06E06)
1996 Správná Susan (TV seriál)
First Episode (S01E01)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky