foto

Frederik Brom

  • nar. 21.2.1975 (45 let)
    Leiden, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mannen van Mars
2016 Moos (TV film)
2015 Čisté ruce
2013 Chez Nous
2011 Vakantie in eigen land (TV film)
2010 Nesvatý
2008 Alibi
2006 Het woeden der gehele wereld
2003 Kees de jongen
2002 Polonaise (TV film)
2001 Hotel Paraiso
Ik ook van jou
2000 De zwarte meteoor
Divoké mušle

TV seriály

2016 Alleen op de wereld (TV seriál)
Weemoedt (TV seriál)
2015 Familie Kruys (TV seriál)
2014 Bluf (TV seriál)
Jeuk (TV seriál)
2013 Danni Lowinski (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
2010 In therapie (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2008 Toren C (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
2002 Dunya en Desie (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky