foto

Hisao Egawa

  • nar. 13.9.1962 (56 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rakuen cuihó: Expelled from Paradise
The Last: Naruto the Movie
2013 Eiga DokiDoki! Precure: Mana kekkon!!? Mirai ni cunagu kibó no dress
2012 009 Re: Cyborg
Spy Penguin
2011 Gekidžóban Naruto: Blood Prison
Hagane no renkindžucuši: Milos no seinaru hoši
Sendžó no Valkyria 3: Unrecorded Chronicles – Tagatame no džúsó
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
Učú Show e jókoso
2009 Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
Kjó no go no ni
Sókó kihei Votoms: Pailsen Files – Gekidžóban
2007 Nasu: Suitcase no wataridori
Sókó kihei Votoms: Pailsen Files
2006 Gekidžóban Naruto: Daikófun! Mikazukišima no Animal Panic datteba jo
2005 I''s Pure
2004 Crayon Šin-čan: Araši o jobu júhi no kasukabe Boys
Dai Jamato Zero gó
Eiga Doraemon: Nobita no wan njan džikúden
Interlude
Kidó senši Gundam MS IGLOO: Ičinen sensó hiroku
2003 Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
Meitantei Conan: Conan to Heidži to kieta šónen
Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen
Tako ni natta okásan (TV film)
2002 Crayon Šin-čan: Araši o jobu appare! Sengoku daikassen
Digital Juice
Space Pirate Captain Herlock: Outside Legend – The Endless Odyssey
Umigame to šónen
2000 Eiga Doraemon: Nobita no taijó ó densecu
Meitantei Conan: Conan vs Kid vs Jaiba
Meitantei Conan: Hitomi no naka no ansacuša
1999 Street Fighter Zero: The Animation
1997 Macross Dynamite 7
Psycho Diver: Mašó bosacu
Yūsha shirei Dagwon: Suishō no hitomi no shōnen
1996 Dragon Ball: Saikjó e no miči
Dókjúsei 2
1995 Hadžimari no bókenšatači: Legend of Crystania
Makeruna! Makendo
Memories
1994 Heisei tanuki gassen ponpoko
Sangokuši daisanbu: Haruka naru taiči
1993 Kamen Rider SD kaiki?! Kumo otoko
1992 Chameleon
Dragon Ball Z: Kjokugen battle!! Sandai Čósaijadžin
1991 3x3 Eyes
1990 Kidó keisacu Patlabor
1988 Ginga eijú densecu
1986 Sókihei MD Geist

TV seriály

2019 7 Seeds (TV seriál)
Fairy gone (TV seriál)
Ikkitósen: Western wolves (TV seriál)
2018 Gegege no Kitaró (TV seriál)
Ginga eijú densecu: Die neue These (TV seriál)
2017 Kirakira Precure A La Mode (TV seriál)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Comet Lucifer (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
Ušio to Tora (TV seriál)
2014 Akacuki no Jona (TV seriál)
Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Hero Bank (TV seriál)
Momo kjun Sword (TV seriál)
Persona 4: The Golden Animation (TV seriál)
Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
Šingeki no Bahamut: Genesis (TV seriál)
2013 Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
2012 Btooom! (TV seriál)
High School DxD (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
2011 Icuka tenma no kuro Usagi (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Tamajura: Hitotose (TV seriál)
Tiger & Bunny (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
2009 Konničiwa Anne: Before Green Gables (TV seriál)
Sóten kóro (TV seriál)
2008 Hakaba Kitaró (TV seriál)
Kaiba (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00: 2nd Season (TV seriál)
Kjó no go no ni (TV seriál)
Nabari no ó (TV seriál)
Persona -trinity soul- (TV seriál)
2007 Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Black Blood Brothers (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál)
Džúósei (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
2005 Aria the Animation (TV seriál)
Black Cat (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
Speed Grapher (TV seriál)
Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
Xenosaga The Animation (TV seriál)
2004 Area 88 (TV seriál)
Bakurecu tenši (TV seriál)
Beck (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Hi no tori (TV seriál)
Jú gi ó: Duel monsters GX (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Chrno Crusade (TV seriál)
Crush Gear Nitro (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
Texhnolyze (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Fullmetal Panic! (TV seriál)
Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
Overman king Gainer (TV seriál)
2001 Geisters: Fractions of the Earth (TV seriál)
Groove Adventure Rave (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Noir (TV seriál)
Z.O.E Dolores, i (TV seriál)
2000 Boogiepop wa warawanai: Boogiepop Phantom (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
1999 Digimon Adventure (TV seriál)
Madžucuši Orphen Revenge (TV seriál)
Mugen no Ryvius (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Monkey Magic (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Júša ó GaoGaiGar (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
Slayers Try (TV seriál)
Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Džigoku sensei Nube (TV seriál)
Yūsha shirei Dagwon (TV seriál)
1995 Romeo no aoi sora (TV seriál)
1994 Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
Macross Plus (TV seriál)
Šinken densecu: Tight Road (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
Ken'jú densecu Jaiba (TV seriál)
Kišin heidan (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
Slam Dunk (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Maboroši Mabo-čan (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace