foto

Michiel Nooter

  • nar. 3.10.1965 (54 let)
    Amstelveen, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moos (TV film)
Pan učitel Žabák
2015 Code M
Koningsdag (TV film)
2014 Nena
2012 Alles is familie
De Club van Sinterklaas & het geheim van de speelgoeddokter
2011 Alle tijd
Gooische vrouwen
Vakantie in eigen land (TV film)
2008 De fuik (TV film)
2007 Alles is liefde
2006 Wild Romance
2005 Offers (TV film)
2004 Miláček
2003 Boy Ecury
Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon
Verder dan de maan
Štětcem osudu (TV film)
2001 De grot
First Child on the Moon
2000 Lek
1998 Jenom láska (TV film)
1997 Superhvězdy
1996 The Little Riders (TV film)

TV seriály

2017 De 12 van Oldenheim (TV seriál)
2016 Alleen op de wereld (TV seriál)
2015 Familie Kruys (TV seriál)
2014 Bluf (TV seriál)
2012 Komt een man bij de dokter (TV seriál)
2011 Mixed Up (TV seriál)
Rembrandt en ik (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Het glazen huis (TV seriál)
Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
1998 Zebra (TV seriál)
1997 Kees & Co (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
Ha die Pa! (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Dokumentární

2011 Over Canto

Host

TV pořady

2012 Co kdyby (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky