foto

Nikolaus Klingohr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Nelly

Dokumentární

2018 Fokus Mord - wahre österreichische Kriminalfälle (TV seriál)
2013 Universum History (TV seriál)
2012 Hansi Hinterseer - Traumhaftes Seenland im Salzkammergut (TV film)
1987 Universum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace