foto

Ivo Schneider

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Zkouška odvahy (TV film)
2003 Adam & Eva
2001 Černá vdova
1998 Tři poštovní lupiči

TV seriály

2015 Země zločinu (TV seriál)
Pod Jižním křížem (E05)
2013 CopStories (TV seriál)
Strizzi (S01E05)
2006 Soko Vídeň (TV seriál)
Blind vor Liebe (S02E03)
2005 Die Country-Kids aus der Steiermark (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)

Dokumentární

2018 Fokus Mord - wahre österreichische Kriminalfälle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky