foto

Alexej Pavlov

  • nar. 18.5.1982 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vratať galaktiki
2017 Sčastlivaja seraja myš (TV film)
2016 30 svidanij
2014 Leviatan

TV seriály

2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Zagovor (E25)
Poručik Semibratov (E24)
Dve něvesty (E22)
další epizody (6)
2017 Krylja Pegasa (TV seriál)
Pobeditěli (TV seriál)
Provincialnaja Madonna (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Šalnaja pulja (E21)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Iděalnyj mužčina (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Opasnyje igry (S07E22)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Ment v zakoně 7 (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Vodovorot čužich želanij (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Grabitěli (S06E24)
2012 Karpov (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Realnyje pacany (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace