foto

Ward Costello

  • nar. 5.7.1919
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 4.6.2009 (89 let)
    Redlands, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Roe vs. Wade (TV film)
1988 Nitti - Neústupný (TV film)
1987 Projekt X
1982 Nezvěstný
Ohnivá liška
1981 Krvavé narozeniny
Čí je to vlastně život
1979 Goldengirl
1978 Return from Witch Mountain
1977 City, The (TV film)
Code Name: Diamond Head (TV film)
Generál MacArthur
1976 Collision Course: Truman vs. MacArthur (TV film)
Law of the Land (TV film)
1960 Hodiny odvahy
1958 Terror from the Year 5000
1957 The Lark (TV film)

TV seriály

1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Spiknutí (S01E24)
Plnoletost (S01E18)
1987 The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1978 Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 The Man and the City (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Greatest Gift, The (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
1952 Mister Peepers (TV seriál)
1950 Inside Detective (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky