foto

Katarzyna Trzcińska

  • nar. 18.6.1966 (54 let)
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zieja
2019 Ptačí řeč
2007 Szaleńcy
2000 Kallafiorr

TV seriály

2020 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 6 (E06)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Kobieta idealna (E06)
Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 7 (E07)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S08E04)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Krzywda dzieci (S09E11)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Kłopoty to moja specjalność (S02E08)
2015 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 10 (E10)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2007 I kto tu rządzi? (TV seriál)
Sypiając z szefem (E11)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 94 (E94)
Episode 93 (E93)
další epizody (19)
2006 Będziesz moja (TV seriál)
Kopciuszek (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Gracz (S08E12)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 12 (E12)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Nowe życie (S01E09)
Rozstanie (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky