foto

Ergun Simsek

  • nar. 26.1.1965 (54 let)
    Ankara, Ankara, Central Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet
Gangsterdam
2015 De Masters
2012 Laptop (TV film)
Mixed Kebab
The Domino Effect
2011 De hoer en het meisje (TV film)
2010 Brownian Movement
Gangsterboys
2008 Het echte leven
Vox Populi
2005 Allerzielen
2004 Amazonky
2003 Loverboy (TV film)
Van God los
1997 In het belang van de staat (TV film)

TV seriály

2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2014 Smeris (TV seriál)
2013 Zuidflank (TV seriál)
2011 Seinpost Den Haag (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2010 Levenslied (TV seriál)
2009 Verborgen verhalen (TV seriál)
2008 Schnitzelparadijs - De serie (TV seriál)
TiTa Tovenaar (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Vuurzee (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Niemand de deur uit! (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky