foto

Christian Gappmaier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Bergweihnacht mit Zabine Kapfinger (TV film)
2011 Weihnachten auf Gut Aiderbichl (TV film)

TV seriály

2006 Mozart 22 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Heimatleuchten (TV seriál)
Pummerin - Die Stimme Österreichs (TV film)
2015 Salzburg - Das Rom des Nordens (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)
2012 Bergwelten (TV seriál)
2010 Aus dem Leben - Die Reportage (TV seriál)
Urgewalten (TV seriál)
2009 Das Publikum - Die Macht im Parkett (TV film)
Hoagascht (TV seriál)
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

TV pořady

1975 Österreich-Bild (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace