foto

Tara Nicodemo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Chaos Walking
2019 Tammy's Always Dying
2018 Den co den
Season for Love (TV film)
2016 Útěk za snem
2014 Big Driver (TV film)
2011 Citizen Gangster
2009 V síti lží (TV film)
Wake, A
2007 Tracey: Fragmenty
2003 Mambo italiano

TV seriály

2020 New Eden (TV seriál)
2019 Eaux Turbulentes (TV seriál)
En eaux troubles (E04)
Révélations au compte-gouttes (E02)
In the Dark (TV seriál)
Bait and Switch (S01E10)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Projekt Daidalos (S02E09)
Jestli paměť stále slouží (S02E08)
2018 Cardinal (TV seriál)
El Brujo (S02E06)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Quarry (S02E02)
Soukromé očko (TV seriál)
Hledá se Leroy (S02E14)
2017 Salvation (TV seriál)
Spiknutí proti Americe (S01E13)
Pelyňkové proroctví (S01E12)
2016 St-Nickel (TV seriál)
2015 Darebák (TV seriál)
Oysters But No Pearls (S03E08)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nevyléčitelné případy (S08E13)
2014 Království (TV seriál)
Vraždění neviňátek (S01E22)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2010 Hranice (TV seriál)
Credible Threat (S03E11)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
2004 Bleu du ciel, Le (TV seriál)
2003 Auberge du chien noir, L' (TV seriál)
2001 All Souls (TV seriál)
Nekonečný příběh (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky