foto

Alexej Žarkov

  • nar. 27.3.1948
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 5.6.2016 (68 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Pavilon č. 6
2006 Fartovyj
Mečenosec
2004 Smatyvaj udočki
2003 Proščanije v ijuně
1998 Chrustaljove, vůz!
1997 Děti ponědělnika
1996 Karera Arturo Ui
Kavkazský zajatec
Mužčina dlja molodoj ženščiny
Osudová vejce
Revizor
1994 Koroli Rossijkogo syska: Ubijstva Buturlina
Prochindiada 2
1993 Amerikanskij děduška
Ja chotěla uvideť angelov
Predskazanije
Sny
Zavěščanije Stalina
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1992 Aljaska, ser!
Babnik 2
Bělyj korol, krasnaja koroleva
General
Vals zolotych tělcov
1991 Blázni
Migranty
Ztracený na Sibiři
1989 Město Zero
V gorodě Soči ťomnyje noči
Vaska (TV film)
1988 Dama s popugajem
Kriminalnyj talant (TV film)
Uznik zamka If
1987 Deset malých černoušků
Na ischodě noči
1986 Běrega v tumaně
Den bumazhnogo zmeya
Odpusť
Vremja synovej
1985 Choču těbě skazať... (TV film)
1984 Můj přítel Ivan Lapšin
Parad planet
Prochindiada, ili běg na městě
1983 Blondinka za uglom
Torpédové bombardéry
1982 Gribnoj dožd'
Nas věnčali ně v cerkvi
1981 Gibloje dělo
Ličnaja žizň direktora (TV film)
Štormovoje preduprežděnije
1980 Graždanin Ljoška
Melodija na dva golosa (TV film)
Případ jedné noci
Ty dolžen žiť
1979 Posledňaja ochota
Poznávajíc širý svět
Proč jsi odešla?
1962 Zdravstvujtě, děti

TV seriály

2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Princessa cirka (TV seriál)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2002 Mediki (TV seriál)
2001 Syščiki (TV seriál)
Čert lysyj (S01E07)
Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)
1991 Nepredviděnnyje vizity (TV seriál)
1989 Ženščiny, kotorym povezlo (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)
1979 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Podpasok s ogurcom (E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky