foto

Oleg Abaljan

  • nar. 11.3.1982 (38 let)
    Baku, Ázerbájdžán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Neznámá bitva
2012 Koněc sveta (TV film)

TV seriály

2018 Genij (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Melnik (TV seriál)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Volk iz odinočki (S03E02)
2015 Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Pod podozrenijem (S01E26)
Principy kapitana Semjonova (S01E11)
Takaja rabota (TV seriál)
Odnoklassnica (S01E69)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ochraňajetsja gosudarstvom (S15E19)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
2013 Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Pokučenije (S02E26)
Čužoj rajon (TV seriál)
Beglec (S03E02)
Doznavatěl (TV seriál)
Reputacija (S02E20)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačja smerť (S13E11)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Usluga (S01E15)
2011 Format A4 (TV seriál)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Polkovniku nikto ně pišet (S02E03)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Banda (S06E01)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
2006 Sekretnyje poručenija (TV seriál)
2005 Favorit (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Priličnyje ljudi (S05E04)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky