foto

Bruce Joel Rubin

  • nar. 10.3.1943 (76 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Jacob's Ladder - původní scénář
2010 Gósuto - původní scénář
2009 Zakletý v čase
2007 Mimzy
2002 Myšák Stuart Little 2
1998 Drtivý dopad
1993 Můj život
1991 Podvedená
1990 Duch
Jakubův žebřík
1986 Smrtící přítelkyně
1964 Jennifer

Režijní filmografie

Filmy

1993 Můj život

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace