foto

Bho Roosterman

  • nar. 2.7.1974 (45 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Penoza: The Final Chapter
2017 Bankier van het verzet
Voor elkaar gemaakt
2014 Helium
Violet
Wiplala
Zóna nahoty
2013 Chez Nous
Daglicht
Ushi Must Marry
2012 Nahranej
2011 Modré světlo
Sonny Boy
2009 Nothing Personal
Stellina válka
2008 Marathon Girl
Morrison bude mít sestřičku
Radeloos
2007 Kapitein Rob en het geheim van Professor Lupardi
Timboektoe
Zucht
2006 Afblijven
Figurína
Het zwijgen
2004 Bijlmer Odyssee (TV film)
Yu-lan (TV film)
Zwijnen (TV film)
2002 Babyphoned
2001 Bovenman, De

TV seriály

2020 Van Der Valk (TV seriál)
Death in Amsterdam (E03)
Only in Amsterdam (E02)
Love in Amsterdam (E01)
Dit zijn wij (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (10)
2019 Dit zijn wij (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Het geheime dagboek van Hendrik Groen (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
Project Orpheus (TV seriál)
2013 Danni Lowinski (TV seriál)
Kuplířka (TV seriál)
Diep in de problemen (S02E10)
Uit de hand gelopen (S02E09)
Beschermengel (S02E08)
2012 Kuplířka (TV seriál)
Zwijgrecht (S02E07)
Wie is de volgende? (S02E06)
Zware tijden (S02E05)
další epizody (7)
2010 Kuplířka (TV seriál)
Het uur van de waarheid (S01E08)
Aan de top van de misdaad (S01E07)
Geen weg terug (S01E06)
další epizody (8)
2005 Parels & zwijnen (TV seriál)

Scénografická filmografie

Filmy

2001 Chalk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky