foto

Oleg Knyš

  • nar. 21.4.1966 (53 let)
    Dnepropetrovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tajna kumira
2015 Ně para
Poslednij rubež
2013 Vals-Boston (TV film)
2008 Agentstvo "Mečta" (TV film)
Zpátky na frontě
2006 Lov na Piraňu
2005 Ně chlebom jedinym

TV seriály

2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Krepkaja broňa (TV seriál)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Zachvat (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Marafet. Časť 2 (S01E16)
Marafet. Časť 1 (S01E15)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Jekatěrina (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Rasplata (S02E15)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Krasnyje gory (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Sviridovy (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Strelok (S06E06)
2012 Petrovič (TV seriál)
Šesť svidětělej (E09)
Russkaja naslednica (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Čkalov (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2010 Putějcy (TV seriál)
Platě na vypusknoj (S02E10)
Kodex česti (TV seriál)
Fleška (S04E04)
2009 Tělochranitěl (TV seriál)
Ech, Semenova! (S02E02)
Sbityj letčik (S02E01)
2008 Isajev (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Advokat (TV seriál)
Krovavyj sport (S04E06)
2006 Stalin.Live (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Krasnyj děd (S01E03)
Nědětskij mir (S01E02)
Bližnij krug (S01E01)
V kruge pervom (TV seriál)
Vaša česť (TV seriál)
Episode 13 (E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky