foto

Polina Sapegina

  • nar. 21.11.1988 (32 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Džentlmeny, udači!
2010 Ošklivé káčátko
2008 Šviháci

TV seriály

2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
2014 Poiski ulik (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Seti (S01E08)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
Geněrator Bekkera (S03E01)
2008 Čas Volkova (TV seriál)
Garpija (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky