foto

Susanna Capurso

  • nar. 17.1.1958 (63 let)
    Barletta, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Isi a Ossi
2019 Ein Sommer in der Toskana (TV film)
2018 Urlaub mit Mama (TV film)
2016 Kaltfront (TV film)
2009 Lindenstraße: Terror (studentský film)
2007 Video Kings
2006 Lindenstraße: Finstere Weihnacht (studentský film)
2003 Bell'Epoker
Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2001 Du oder keine (TV film)
1993 Ein Unvergeßliches Wochenende... in Venedig (TV film)

TV seriály

2020 Bettys Diagnose (TV seriál)
Keine Angst (S06E24)
2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky