foto

David Wright

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Richie Rich (TV seriál)
2014 Griffinovi (TV seriál)
Secondhand Spoke (S12E15)
2012 Fred: The Show (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Ratings Guy (S11E02)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Do starého železa (S10E09)
2006 Náhradníci (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Survivor: Edge of Extinction (TV pořad)
2016 Survivor: Millennials vs Gen X (TV pořad)
2000 Kdo přežije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky