foto

Sandra Teles

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Extinction
Sestra
2014 Pošťák Pat
2010 Drop Dead Gorgeous
2006 Cryptid
Temné vody
2003 Daredevil

TV seriály

2018 Deep State (TV seriál)
2017 Výkupné (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace