foto

Sandra Teles

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Black Mirror: Bandersnatch
Extinction
Sestra
2014 Pošťák Pat
2010 Drop Dead Gorgeous
2006 Cryptid
Temné vody
2003 Daredevil

TV seriály

2019 The Feed (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Deep State (TV seriál)
2017 Výkupné (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2002 Frasier (TV seriál)
Zaskakující předseda (S10E03)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky