foto

Michelle Thrush

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lost Face
The Northlander
2015 The Saver
2013 Jimmy P.
2007 Cesta bojovníka
2006 Unnatural & Accidental
2005 Don't Call Me Tonto!
2003 Strážce snů
2002 Rudé kůže
2000 Trial by Fire (TV film)
1998 Ebenezer (TV film)
1997 Tátou proti své vůli (TV film)
1995 Děti prérie (TV film)
Mrtvý muž
1991 Showdown at Williams Creek
1986 Wake, The
1984 Isaac Littlefeathers

TV seriály

2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
My Love Is Vengeance (S01E10)
This Be The Verse (S01E08)
Exposure (S01E07)
další epizody (5)
2014 Fargo (TV seriál)
Krokodýlí dilema (S01E01)
Hell on Wheels (TV seriál)
Bear Man (S04E06)
2011 Blackstone (TV seriál)
2007 Mixed Blessings (TV seriál)
2003 Moccasin Flats (TV seriál)
1998 Vrána (TV seriál)
1996 Zmije (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
North of 60 (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace