foto

Robert Longo

  • nar. 7.1.1953 (65 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Johnny Mnemonic
1987 Arena Brains

TV seriály

1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)

Hudební videoklipy

2005 New Order - A Collection (hudební videoklip)
1990 R.E.M.: Pop Screen (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace