foto

Michael McMurray

  • nar. 12.9.1957 (61 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Sunshine Sketches of a Little Town (TV film)
2004 Cizinec (TV film)
2001 Zastřelte Reagana (TV film)
2000 Man Who Used to Be Me, The (TV film)
Moje zlaté děti (TV film)
1999 Noční svět: Vznik života (TV film)
Winslow Homer: An American Original (TV film)

TV seriály

2018 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Stronger Than Heaven (S03E05)
2014 V utajení (TV seriál)
Transport Is Arranged (S05E14)
Starlings Of The Slipstream (S05E12)
Sensitive Euro Man (S05E10)
další epizody (8)
Skladiště 13 (TV seriál)
Renesanční trh (S05E03)
Nekonečná hrůza (S05E01)
2013 Skladiště 13 (TV seriál)
Otázka významu (S04E17)
Uprchlík (S04E16)
Líbej mě, navždy (S04E13)
2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Všichni se hroutíme (S04E10)
Naši blízcí (S04E09)
Druhá šance (S04E08)
další epizody (10)
2011 Single Ladies (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nejkrásnější dárek (S03E13)
Emily Lakeová (S03E11)
Stíny (S03E09)
další epizody (7)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Tajný Santa (S02E13)
Nový začátek (S02E12)
Skladiště 2 (S02E11)
další epizody (13)
Agentura Jasno (TV seriál)
Pan Yin uvádí... (S04E16)
Mozkovna (S04E14)
Smrt je ve vzduchu (S04E13)
další epizody (6)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Výstřel do tmy (S04E09)
Vlkodlak (S04E08)
Je těžké sbohem dát (S04E07)
další epizody (16)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Vánoce (S03E09)
Když jde Gus do banky (S03E08)
Bruslařské závody (S03E07)
další epizody (14)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Gusův otec možná zabil souseda (S02E10)
Lovci odměn (S02E09)
Lupičská ukolébavka (S02E08)
další epizody (17)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn versus Rudý fantom (S01E08)
Kdo z nich to je? (S01E07)
Víkendoví bojovníci (S01E06)
další epizody (7)
2004 Darcy's Wild Life (TV seriál)
Shields Stories, The (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Gambit (S01E14)
Nevinný (S01E12)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1994 TekWar (TV seriál)
1992 Pod africkým nebem (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Skladiště 13 (TV seriál)
Skladiště 14 (S05E05)
2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Nekonečný zázrak (S04E07)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Poslední přání (S04E02)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Třídní setkání po 13 letech (S03E02)
2000 Soul Food (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace