foto

Simon Moore

  • nar. 1958
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Šťastná hvězda
2002 Kai a Gerda (TV film)
2000 Traffic - Nadvláda gangů - původní scénář
1997 Zpívání na střeše - scénář, divadelní hra
1996 Gulliverovy cesty (TV film)
1995 Rychlejší než smrt
1991 V podezření

TV seriály

2002 Dinotopie (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

TV pořady

1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace