foto

Moritz Freise

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Hüftkreisen mit Nancy (TV film)
Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen: Wie ein Ei dem anderen (TV film)
2018 Léto ve Vietnamu (TV film)
2015 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen: Wilder Westen (TV film)
2014 Angels in Notting Hill
Bella a osudové lásky (TV film)
Wir tun es für Geld (TV film)
2013 Bella na rozcestí (TV film)
Ein Schnitzel für alle (TV film)
Schneewittchen muss sterben (TV film)
2012 Der Heiratsschwindler und seine Frau (TV film)
2011 Tom Sawyer
2010 Bella začíná znovu (TV film)
Láska a jiné delikatesy (TV film)
2008 Morgen räum' ich auf (TV film)
2006 Beutolomäus und der geheime Weihnachtswunsch (TV film)
2005 Brautpaar auf Probe (TV film)
2003 Létající třída
2002 Malá čarodějka Bibi
Tatort - Schlaraffenland (TV film)

TV seriály

2020 Fritzie - Der Himmel muss warten (TV seriál)
2018 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Halbwild (S07E13)
Manege frei (S07E12)
Lieber Biber (S07E11)
další epizody (13)
2017 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Voodoo-Hühner (2) (S06E13)
Voodoo-Hühner (1) (S06E12)
Hamster im Gepäck (S06E11)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky