foto

Oleg Feoktistov

  • nar. 14.5.1969 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Černovik
2017 Les
Vzryvnaja volna (TV film)
2016 Zoluška (divadelní záznam)
2010 Mamočki (TV film)
2009 Na igre
2007 Nulevoj kilometr
1994 Unaveni sluncem

TV seriály

2017 Něizvestnyj (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2014 Pautina (TV seriál)
Vedro Pandory (S08E04)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Sulima (S06E11)
Kodex česti (TV seriál)
Chimera (S06E17)
2011 Mamočki (TV seriál)
Objekt 11 (TV seriál)
Agent (E11)
2009 Dikij (TV seriál)
Dve sestry 2 (TV seriál)
Kaťa (TV seriál)
Sorok tretij nomer (TV seriál)
2006 V ritme tango (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Pobeg (S01E02)
2003 Taxistka (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky