foto

Nick McCallum

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Burning Kentucky
2018 Nightmare Shark (TV film)
2017 Dr. Jekyll and Mr. Hyde
Vitals
2014 Searching for Katie
2013 Cinnamon Girl (TV film)
Past God
2012 Aaron's House
2010 Hráč
2008 Jurské komando
2007 Experiment in Torture

TV seriály

2017 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Noční můra (S04E04)
Černá díra Kalkaty (S04E02)
2014 2 $ocky (TV seriál)
A obchodní značka (S04E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Bezprostřední nebezpečí (S07E03)
2011 Dexter (TV seriál)
Temné sbohem (S06E06)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Kdopak půjde z kola ven? (S04E09)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Čas zabíjet (S02E13)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Tři generace stačí (S01E08)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Breakpoint (S02E12)
2000 Angel (TV seriál)
Náměsíčník (S01E11)
Případ pro Sam (TV seriál)
Nebezpečné terapie (S04E12)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Past God

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Past God

Producentská filmografie

Filmy

2013 Past God

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace