foto

Irina Šipova

  • nar. 24.4.1999 (20 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Trebujetsja ňaňa
2004 Francuz (TV film)

TV seriály

2010 Bratany 2 (TV seriál)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2006 Koněc sveta (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Chožděnije pod muchoj (S03E03)
2001 Naslednicy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace