foto

Svetlana Družinina

  • nar. 16.12.1935 (83 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Garděmariny 1787
1992 Gardemariny III
1991 Vivat, gardemariny!
1982 Princessa cirka (TV film)
1979 Svatovstvo gusara (TV film)

TV seriály

2001 Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)
1987 Námořní kadeti, vpřed! (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace