foto

Kristian Schmid

  • nar. 28.11.1974 (44 let)
    Geelong, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Brock (TV film)
2010 Santův učeň
2006 Voodoo Lagoon
2005 6. Batalion
Herkules (TV film)
2002 Nejasný
Scooby-Doo

TV seriály

2014 Rake (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
2011 Námořní hlídka (TV seriál)
One Perfect Day (S05E13)
Saving Ryan (S05E12)
The Morning After (S05E11)
další epizody (13)
2010 Námořní hlídka (TV seriál)
In Too Deep (S04E16)
Flotsam and Jetsam (S04E15)
Live Catch (S04E14)
další epizody (16)
2009 Námořní hlídka (TV seriál)
Red Reef (S03E13)
Black Gold (S03E12)
Secret Cargo (S03E11)
další epizody (12)
2008 Námořní hlídka (TV seriál)
Soldiers of Fortune (S02E13)
Friends Close, Enemies Closer (S02E12)
A Brilliant Career (S02E11)
další epizody (13)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Cometh the Hour (S01E13)
Deep Water (S01E12)
Chinese Whispers (S01E11)
další epizody (13)
2006 Stupid Stupid Man (TV seriál)
2000 Ztracený svět (TV seriál)
Barbarians at the Gate (S01E22)
1998 All Saints (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1992 The Tomorrow People (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace