foto

Igor Gusev

  • nar. 11.6.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kuchňa. Posledňaja bitva
Legenda o Kolovratovi
Spacewalker
Výskok
2016 Deň vyborov 2
Děd Moroz. Bitva Magov
2015 Čempiony: Bystreje. Vyše. Silněje

TV seriály

2017 Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
2016 Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Graždanskij brak (TV seriál)
Lož vo spasenije (TV seriál)
Na belom kone (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
Podmena (TV seriál)
Posle mnogich bed (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)
2015 Kak ja stal russkim (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Episode 1 (S05E01)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
Episode 1 (S03E01)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
SašaTaňa (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Univer. Novaja obščaga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky