foto

Bruce Young

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Chlapec a pelikán
2015 Peter Allen: Not the Boy Next Door (TV film)
Utajená řeka (TV film)
2014 Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS (TV film)
2013 Boj o moc (TV film)
Válka magazínů (TV film)
2012 The Great Mint Swindle (TV film)
Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
2011 Paper Giants: The Birth of Cleo (TV film)

TV seriály

2019 Reckoning (TV seriál)
Paul the Apostle (E03)
RRK Is Dead (E02)
California Dreamin' (E01)
Reef Break (TV seriál)
Lost and Found (E02)
Pilot (E01)
2018 Bite Club (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Příliv sirén (TV seriál)
2016 Deep Water (TV seriál)
The Secret Daughter (TV seriál)
Kód (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Love Child (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (6)
2014 Kód (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Serangoon Road (TV seriál)
2012 Tricky Business (TV seriál)
2011 Crownies (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
další epizody (22)
2010 Offspring (TV seriál)
Tangle (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S03E22)
Epizoda 21 (S03E21)
Epizoda 20 (S03E20)
další epizody (17)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S02E22)
Epizoda 21 (S02E21)
Epizoda 20 (S02E20)
další epizody (18)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (13)
2007 Chandon Pictures (TV seriál)
Dangerous (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1998 All Saints (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky