foto

Hamish Michael

  • nar. 18.3.1980 (39 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Boj o moc (TV film)
Velký Gatsby
2012 Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
2007 Šťastné míle
2006 Em 4 Jay
2005 Heartbreak Tour (TV film)

TV seriály

2016 Doktor srdcař (TV seriál)
Rosehaven (TV seriál)
2015 Jste připraveni (TV seriál)
2014 Janet Kingová (TV seriál)
2012 Redfern Now (TV seriál)
Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2011 Crownies (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
další epizody (22)
2010 Spirited (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky