foto

Alexandr Goch

  • nar. 2.1.1973 (47 let)
    Krasnoyarsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dorogije tovarišči
2018 Věčný život Alexandra Christoforova
2017 Anna Kareninová. Příběh Vronského
Maximalnyj udar
2016 Nouzový let
Pjatnica
2014 Mashka
S 8 marta, mužčiny!
Č/B
2013 Ličnosť #74
Žili-byli... Navsegda
1997 Svatý
1996 Privět, duraleji!

TV seriály

2020 Glaza v glaza (TV seriál)
Zaključenije (TV seriál)
2019 Kukhnya. Voyna za otel (TV seriál)
Poselency (TV seriál)
Ždi meňa (TV seriál)
Žuki (TV seriál)
2018 Russkije gorki (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Juvelirka (S02E05)
2017 Psichologini (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Otčajanije (S09E09)
2016 Borodač (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Kapkan dlja Zoluški (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Zaščita Ziminoj (S03E30)
Za spinoj (S03E21)
Preděly kontrolja (S03E15)
další epizody (4)
2012 Děffčonki (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Vernoje sredstvo (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky