foto

Alexandr Goch

  • nar. 2.1.1973 (46 let)
    Krasnoyarsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Věčnaja žizň Alexandra Christoforova
2017 Anna Karenina. Istorija Vronskogo
Maximalnyj udar
2016 Nouzový let
Pjatnica
2014 Mashka
S 8 marta, mužčiny!
Č/B
2013 Ličnosť #74
Žili-byli... Navsegda
1997 Svatý
1996 Privět, duraleji!

TV seriály

2019 Ždi meňa (TV seriál)
2018 Šifr (TV seriál)
2017 Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Otčajanije (S09E09)
2016 Borodač (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Kapkan dlja Zoluški (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Děffčonki (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace