foto

Julius Fair

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Podivný pátek (TV film)
Sladko-slaná láska (TV film)
2013 Bei jing yu shang xi ya tu
2011 Adopce smrti (TV film)

TV seriály

2016 Frequency (TV seriál)
2015 Scout & the Gumboot Kids (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
Goodbye Girl (S03E13)
Reasonable Doubt (S03E12)
Guilt by Association (S03E11)
další epizody (8)
2012 Arrow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace