foto

Mark H. Ovitz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2000 Growing Up Brady (TV film)
1998 Pes zabiják (TV film)
1993 Anything for Love
1991 N.Y.P.D. Mounted (TV film)
Our Shining Moment (TV film)
1990 Smrt ve sněhu (TV film)
1985 Až do nebe

TV seriály

2013 Devious Maids (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
I Choose You (S01E13)
When One Door Closes... (S01E12)
Full Disclosure (S01E11)
další epizody (12)
2012 Prozíravost (TV seriál)
2011 Terra Nova (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
2008 Samurai Girl (TV seriál)
2007 October Road (TV seriál)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
1998 DiResta (TV seriál)
1990 Glory Days (TV seriál)
Sunset Beat (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace