foto

Mathias Schnelting

  • nar. 1.9.1965 (54 let)
    Saarbrücken, Saarland, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 In Wahrheit - Jette ist tot (TV film)
2017 In Wahrheit - Mord am Engelsgraben (TV film)

TV seriály

2017 Helen Dorn (TV seriál)
Verlorene Mädchen (E08)
Gnadenlos (E07)
2016 Helen Dorn (TV seriál)
Die falsche Zeugin (E06)
Gefahr im Verzug (E05)
2001 Offroad TV (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1984 Der Fahnder (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1984 Der Fahnder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky