foto

Petra Kilian

  • nar. 2.2.1965 (55 let)
    Lage, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Get Lucky - Sex verändert Alles
2018 In Wahrheit - Jette ist tot (TV film)
2017 Am Ruder (TV film)
2016 Mein Sohn, der Klugscheißer (TV film)
Tatort – Dunkelfeld (TV film)
Wer aufgibt ist tot (TV film)
2015 Engel unter Wasser. Ein Nordseekrimi (TV film)
Tatort - Das Muli (TV film)
2014 Verhängnisvolle Nähe (TV film)
Zwei allein (TV film)
2013 Bolest v srdci (TV film)
Der Tote im Watt (TV film)
Mord in Eberswalde (TV film)
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Leg ihn um!
Lösegeld (TV film)
Nur eine Nacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Einer trage des anderen Last (TV film)
2011 Der Himmel hat vier Ecken
Graf Karpatovicz und das Blonde Gift
Tatort - Borowski und die Frau am Fenster (TV film)
2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
Lež má krátké nohy (TV film)
2009 30 Tage Angst (TV film)
Ghosted
Místo činu: Přízrak (TV film)
2008 Das Feuerschiff (TV film)
Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Einfache Leute (TV film)
Mütter, Väter, Kinder (TV film)
2006 Die Abrechnung (TV film)
2005 Die Unlösbaren Fälle des Herrn Sand (TV film)
2004 Fiesta der Leidenschaft (TV film)
Süperseks
2003 Tochter meines Herzens (TV film)
2002 Mit dem Rücken zur Wand (TV film)
Spätschicht (TV film)
Šance na zhubnutí (TV film)
2001 Láska mého života (TV film)

TV seriály

2016 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod eines Stalkers (E12)
Das Versprechen (E11)
2015 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das verschwundene Kind (E10)
Bella Block (TV seriál)
Die schönste Nacht des Lebens (E36)
2014 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Falsche Liebe (E09)
2011 Bella Block (TV seriál)
Stich ins Herz (E30)
2006 Das Duo (TV seriál)
Der Sumpf (E13)
Man lebt nur zweimal (E12)
2005 Das Duo (TV seriál)
Herzflimmern (E09)
2003 Das Duo (TV seriál)
Der Liebhaber (E05)
Stiller Tod (E04)
2001 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Láska pod bílými plachtami (E01)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky