foto

Tomas Chovanec

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Obsession: Escaping My Ex (TV film)
Obsession: Stalked by My Lover (TV film)
2019 Jade's Asylum
2018 His Perfect Obsession (TV film)
Murdered at 17 (TV film)
2017 Mommy's Little Boy (TV film)
Očitá svědkyně
The Perfect Soulmate (TV film)
The Psycho She Met Online (TV film)
2012 Последние русалки
2008 Céline (TV film)
1999 Posedlost Ayn Randové
1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Families (TV film)
Slepá víra

TV seriály

2014 Království (TV seriál)
Hon na věřící (S02E08)
2013 Defiance (TV seriál)
Hemlock Grove (TV seriál)
Zločinná mysl (TV seriál)
White Knight (S01E04)
2011 Kingová (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
Stop Loss (S02E01)
M.V.P. (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
Riverdale (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Lovec/Léčitel (S01E10)
Straight Up (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Some Like It Red (S02E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky