foto

Anke Helsen

  • nar. 19.4.1955 (64 let)
    Eindhoven, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Piet Piraat en het zeemonster
2008 Hotel op stelten
Piet Piraat en het zwaard van Zilvertand
2006 Piet Piraat en het vliegende schip
2005 Piet Piraat en de betoverde kroon
2001 Odmazda
1999 2 straten verder
1986 Paniekzaaiers
1980 Hellegat

TV seriály

2015 K3 (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2010 Ella (TV seriál)
Goesting (TV seriál)
2009 David (TV seriál)
2008 LouisLouise (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2001 Piet Piraat (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
1990 Samson en Gert (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky