foto

Vic De Wachter

  • nar. 7.8.1951 (68 let)
    Bonheiden, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Torpedo
Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?
2018 Gangsta
2014 Bowling Balls
2013 Het vonnis
Let Me Survive
2012 Do toho, Eddy!
2008 Piet Piraat en het zwaard van Zilvertand
2006 Místo činu: Kolín - Krvavé diamanty (TV film)
Piet Piraat en het vliegende schip
Windkracht 10: Koksijde Rescue
2005 Indringer, De
Piet Piraat en de betoverde kroon
2003 De ordening (TV film)
Terč: Zabiják
2000 Team Spirit
1999 Shades
1987 Ultieme kerstverhaal, Het (TV film)
1985 Leeuw van Vlaanderen, De
1984 Tantes (TV film)
1983 Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1979 Place Saint Catherine (TV film)

TV seriály

2017 Tabula rasa (TV seriál)
2015 Vossenstreken (TV seriál)
2014 Amateurs (TV seriál)
2013 Gent West (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
Salamandr (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2011 Het goddelijke monster (TV seriál)
Rox (TV seriál)
2008 De smaak van De Keyser (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Kinderen van Dewindt (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
Team spirit - de serie (TV seriál)
2001 Piet Piraat (TV seriál)
Raf en Ronny III (TV seriál)
Wilhelmina (TV seriál)
1999 Engeltjes (TV seriál)
Flikken (TV seriál)
Raf en Ronny II (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Kulderzipken (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
1993 The Animals of Farthing Wood (TV seriál)
1985 Flanderský lev (TV seriál)
1980 Paradijsvogels, De (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky