foto

Filip Bolluyt

  • nar. 16.12.1953 (65 let)
    Breda, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 New Kids Nitro
2010 New Kids Turbo
2008 Anubis: Het pad der 7 zonden
1996 Mortinho por Chegar a Casa
1989 Vražedný trojúhelník
1986 De aanslag
1983 Čtvrtý muž
1981 Mensen zoals jij en ik

TV seriály

2014 Celblok H (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2010 Levenslied (TV seriál)
Vrijland (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Lotte (TV seriál)
Shouf shouf! (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
Hartslag (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
2001 Schiet mij maar lek (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 Západní vítr (TV seriál)
1997 Kees & Co (TV seriál)
1996 Fort Alpha (TV seriál)
Goudkust (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 De Sylvia Millecam Show (TV seriál)
De legende van de Bokkerijders (TV seriál)
Onderweg naar morgen (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
Het zonnetje in huis (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
Sjans (TV seriál)
1991 De Dageraad (TV seriál)
In voor- en tegenspoed (TV seriál)
Oppassen!!! (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
Ha die Pa! (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)
Vreemde praktijken (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky