foto

Clara Cleymans

  • nar. 5.1.1989 (30 let)
    Wilrijk, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Koud Licht
Yummy
2011 Groenten uit Balen
2010 Zabijte mě, prosím
2003 Kabouter Plop en de toverstaf
2000 Plop in de wolken
1999 De kabouterschat

TV seriály

2013 De Ridder (TV seriál)
2012 Quiz Me Quick (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2005 Kavijaks, De (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky