foto

Karin Jacobs

  • nar. 13.2.1960 (60 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 De Club van Sinterklaas & de Pietenschool
2003 Kabouter Plop en de toverstaf
2000 Plop in de wolken
1999 2 straten verder
De kabouterschat
1983 De vlaschaard
1982 Menuet
1981 Vrijdag

TV seriály

2015 Professor T. (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Hey pa! (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky