foto

Robert Alberdingk Thijm

  • nar. 1965
    Bussum, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Rotterdam, I Love You
2019 De belofte van Pisa
2012 Steekspel
2008 Dunya a Desie v Maroku
2005 Allerzielen

TV seriály

2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed, Het (TV seriál)
2007 Daltons, de jongensjaren, De (TV seriál)
2006 Waltz (TV seriál)
2002 Dunya en Desie (TV seriál)
1999 Daltons, De (TV seriál)
1998 Zeeuws meisje (TV seriál)
1990 In de vlaamsche pot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky