foto

Iliass Ojja

  • nar. 27.5.1988 (31 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Domino
2018 Taal is zeg maar echt mijn ding
2014 2/11 Het spel van de wolf
2012 Snackbar
Zombibi
2011 Pizza Maffia
2009 Taartman (TV film)
2008 Dunya a Desie v Maroku
Radeloos
2007 Kicks
2005 Offers (TV film)
2004 Shouf shouf habibi!

TV seriály

2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Kinderen geen bezwaar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky