foto

Gerard Loomans

  • nar. 1964
    Asten, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Voor elkaar gemaakt
2016 Moos (TV film)
Op de Dijk (TV film)
2015 Rajský pokoj
2014 Zóna nahoty
2013 Houslový klíč
2012 Alleen maar nette mensen
2010 Win/Win
2009 De tangoman (TV film)
Witte vis (TV film)
2008 Dunya a Desie v Maroku
2006 Het zusje
Shahram & Abbas (TV film)
2003 Julie & Herman (TV film)

TV seriály

2016 Alleen op de wereld (TV seriál)
2010 Bernhard, Schavuit van Oranje (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Juliet už tu nebydlí (S04E08)
2006 Waltz (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1996 Goudkust (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky