foto

Pavel Gelman

  • nar. 17.2.1967 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Bobry (TV film)

TV seriály

2019 Zoloto Lagina (TV seriál)
2017 Operacija Muchabbat (TV seriál)
2015 Otděl (TV seriál)
2014 Plata po sčjotčiku (TV seriál)
2013 Karina krasnaja (TV seriál)
2012 Otdel 'S.S.S.R.' (TV seriál)
2011 Braťja (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Tureckij sněg (S07E20)
Smertělnaja ugroza (S07E08)
Nězakonnoje vtorženije (S07E01)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 2 (E10)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 1 (E09)
2009 Advokat (TV seriál)
Pristav (S06E09)
Staťja 134 (S06E02)
2008 Advokat (TV seriál)
Strasť k igre (S05E08)
Špionskije igry (TV seriál)
Pobeg (E11)
2007 Advokat (TV seriál)
Černyj čelovek (S04E10)
Ljubovnik (S04E03)
Vyigryš (S04E01)
další epizody (6)
2006 Špionskije igry (TV seriál)
13-j sektor (E05)
2005 Aeroport (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Mstitěl (S02E11)
Golos razuma (S02E10)
Svidětěl (S02E06)
2003 Taxistka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky